Galerii: Tartu loomasõbrad pidasid talguid koduta loomade varjupaigas (1)

Copy

Viiendat aastat järjest kogunesid Tartu loomasõbrad MTÜ Auh eestvedamisel üle-eestilisel talgupäeval «Teeme ära» linnaservas asuvasse koduta loomade varjupaika, et ära teha üks tõsine heakorrapäev.

Talgujuht Triin Tooming selgitas umbes kolmekümnele keskpäevaks heakorrapäevale kogunenud töömesilasele, et plaanis on varjupaiga ümbruse korrastamine, üldpuhastustööd ja loomade hoiupaikade puhastamine. Tööajaks oli arvestatud umbes kolm tundi, misjärel nägi päevakava ette jalutuskäiku varjupaigakoertega.

Tooming märkis, et «Teeme ära» talgupäeva kõrval korraldatakse sarnane suurem heakorrapäev ka sügisel, lisaks tehakse ka väiksemaid koristusaktsioone. Ta lisas, et töö on tõsine ja raske, nii et kui mõni talguline peaks arvama, et põhiliselt tegeldakse loomade nunnutamisega, peab too paraku pettuma.

Koguni kümne talgulisega oli esindatud Playtechi tarkvaraettevõte. Kaks koerte aediku koristusega ametis olnud Playtechi piigat tunnistasid, et on loomade varjupaigas heakorratöödel esimest korda, kuid tõenäoliselt tulevad teinekordki appi. «See on üllas üritus, hea eesmärgiga. Pealegi oleme ka ise loomainimesed,» ütlesid nad.

«Teeme ära» talgupäevast kirjutame ka esmaspäevases Tartu Postimehes.

Kommentaarid (1)
Copy

Märksõnad

Tagasi üles