Politsei otsib Tartumaal juhtunud liiklusavariide tunnistajaid

Teelemari Loonet
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Pilt on illustratiivne.
Pilt on illustratiivne. Foto: Arvo Meeks / Lõuna-Eesti Postimees

Politsei palub abi mitme Tartumaal juhtunud liiklusrikkumise pealtnägijate leidmisel.

9. detsembri õhtul kella 19 paiku sõideti Tartus Raudtee tänaval maja nr 7 juures vastu aeda. Samal päeval kella 20.30 ajal sõitsid ATVd Tartus Riia tänava K-Rauta kaupluse parklas ringi, libisesid vastu kaupluse aeda ning lõhkusid selle.

Ööl vastu 10. detsembrit sõideti Nõo vallas Vana-Nõo tänaval sisse majaõue territooriumi piiranud võrkaeda ning muljuti avarii tagajärjel ühte aiaposti. Samal ööl pärast kella 2.00 sõideti Tartus Jaama tänaval vastu maja nr 109 seina.

10. detsembri hommikul teatati politseile, et Tartus Ravila ja Ilmatsalu tänavate ristmikul tekitas punast värvi Škoda liiklusohtliku olukorra, kui ei andnud teed musta värvi Mercedes Benzile. Mercedese juht, vältimaks avariid teise sõidukiga, oli väidetavalt sunnitud sõitma teelt välja ning lõpetas teekonna liiklusmärgi posti vastas.

Kõigi nende avariide põhjustajad lahkusid õnnetuspaigast politseid juhtunust teavitamata.

Politsei Lõuna prefektuur palub kõigil, kes juhtusid neid õnnetusi pealt nägema või oskavad anda infot, mis viiks süüdlaste tabamiseni, võtta ühendust telefonil 730 8814 või 110.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles