Politsei: vältige varastelt ostmist

Risto Mets
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
ATV. Foto on illustratiivne.
ATV. Foto on illustratiivne. Foto: Arhiiv / Valgamaalane

Ärge ostke kahtlastelt isikutelt dokumentideta tehnikat, rõhutab Lõuna prefektuur.

Hiljuti pidasid Tartu kriminaaltalituse varagrupi politseinikud kinni isikute grupi, keda kahtlustatakse ATV-de ja murutraktorite varguses mitmel pool Tartumaal, viimati Nõo ja Haaslava vallas.

Tartu maakohtu loal võeti nendes vargustes kahtlustatavatena vahi alla 36-aastane ja 39-aastane mees.

Vargusjuhtumite menetlemise käigus on üks ATV kätte saadud ning see ootab tagastamist omanikule, lisas Lõuna prefektuuri pressiesindaja Agu Lall.

Tartu kriminaaltalituse vanemkomissar Viktor Võsokov ütles, et praegu käib varastatud esemete asukohtade tuvastamine. Kuna varastatud asju püütakse tavaliselt kiiresti edasi müüa, siis hoiatab politsei võimalikke ostjaid.

«Ärge ostke ATV-sid, murutraktoreid ja üldse igasugust dokumentideta tehnikat, mida kahtlased isikud pakuvad odavalt müüa. Selliste asjade ostjad satuvad tavaliselt ise kriminaaluurimise alla ning jäävad ilma nii ostetud asjast kui ka selle eest makstud rahast,» märkis Võsokov.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles