Pommikahtlus lõpetas PRIAs tööpäeva

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Päästeauto.
Päästeauto. Foto: Kunnar Rüsülainen / Valgamaalane

Tartu kesklinnas asuv Rõllumajanduse Registrite ja Informatsiooni Amet (PRIA) sai täna pärastlõunal pommiähvarduse. Pommi ei leitud ning politsei teeb parasjagu kindlaks ähvardajat.

Lõuna prefektuuri teatel helistas täisealine mees kell 13.58 PRIA üldtelefonile ja edastas eestikeelse sõnumi, et majas on pomm.

Sündmuskohale saadeti koheselt kolm politseipatrulli, kes korraldasid liikluse ümber. Pommirühm koos koeraga sisenes majja, kust evakueeriti umbes 20 inimest. Enamik PRIA töötajatest oli täna koolitusel ning maja oli tühi.

Pommirühm oli veel ka kella 15 ajal majas sees ning kontrollis hoonet. Kella 15.02 paiku saabus teade, et pommirühm on oma töö lõpetanud ning pommi ei leitud.

Juhtumi üksikasjade väljaselgitamiseks alustab politsei kriminaalmenetlust karistusseadustiku paragrahvi alusel, mis käsitleb avaliku korra rasket rikkumist.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles