Tennisetipp vastas küsimustele

, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Sille Annuk

Tähtvere tennisekeskusse oli eile pärastlõunal kogunenud 50 väikest ja suurt tennisesõpra, et kohtuda Eesti parima naistennisisti Kaia Kanepi ning tema treenerite Silver Karjuse (paremal) ja Kristjan Prüü­siga.

«Minu suurim unistus on võita üks Grand Slam,» vastas ta väikese tennisesõbra küsimusele. Tennisekooli direktor Alar Rikberg oli trennilaste küsimused kokku kogunud ning iga tulevase potentsiaalse tennisetähe põletavad päringud said vastuse.

«Tippsportlaseks saamiseks peab tegema hästi palju trenni ja hoolega treenerit kuulama,» selgitas 5. detsembri seisuga WTA edetabelis 34. kohta hoidev Kanepi. Ta lisas, et parim motivaator on see emotsioon, mida saab kogeda peale võitu.

Pisike poiss publiku seast küsis, mida tundis Kaia enne oma matšpalli maailma esireketi Caroline Wozniacki vastu mängides. «Mõtlesin, et mäng ei ole veel läbi,» vastas Kanepi.

Millal ta Tartusse mängima satub, ei osanud Kanepi öelda. «Ehk siis, kui keegi mõne huvitava näidismatši korraldab,» arvas ta. Aasta alguses ootavad Kanepit ees kolm turniiri Austraalias.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles