Pereema tegi kannapöörde ja haaras mootorsae

Eili Arula
, reporter
Copy
Julija Kekiševa kombineeritud järkamise võistlus läks Kevadkarika arvestuses kahjuks aia taha ning tulemuseks jäi sellele reale 0 punkti.
Julija Kekiševa kombineeritud järkamise võistlus läks Kevadkarika arvestuses kahjuks aia taha ning tulemuseks jäi sellele reale 0 punkti. Foto: Aldis Toome

Alles lõppenud maamessil peeti raievõistluse xCut Cup hooaja avaetapp Kevadkarikas, kus osales 46 raiesportlast Eestist ja neljast välisriigist. Võistlejate seas oli sel korral ka kolm vaprat naist: Karina Riive, Reet Kullerkupp ja Julija Kekiševa. «Nii palju naisvõistlejaid polegi meil varem olnud,» sõnas võistluste peakorraldaja Mart Kelk.

Jõgevamaalt Kasepäält pärit ning praegu Voorel elav kahe lapse ema Julija Kekiševa (35) jõudis raiespordi juurde juhuse tõttu. Varem klienditeenindajaks õppinud ja samas ametis töötav Kekiševa tundis mullu, et soovib elus veel mõne ameti selgeks saada ning üks tuttav soovitas talle Luua metsanduskooli.

«Mõtlesin siis, et metsas mulle meeldib, looduses liigun palju, miks mitte õppida midagi päris praktilist,» sõnas Kekiševa. Sügisel alustas ta Luua metsanduskoolis metsuri erialal õpinguid ning alles veebruaris võttis esimest korda elus kätte mootorsae.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles