Naine viskas endist elukaaslast telliskiviga

Tartu Postimees
Copy
Fotolavastus.
Fotolavastus. Foto: Kristjan Teedema / Tartu Postimees

Laupäeva hommikul kella 10 paiku puhkes Elva vallas Tiidriku külas endiste elukaaslaste vahel sõnasõda, mille käigus viskas 43-aastane naine 45-aastast meest telliskiviga. Mees sai viga ning meedikud toimetasid ta Tartu ülikooli kliinikumi haiglaravile. Üksikasjade selgitamiseks viidi naine politseijaoskonda.

Ent see polnud pühade ajal korrakaitsjatel ainus väljakutse, kus tuli elukaaslasi korrale kutsuda. Ööl vastu pühapäeva sai politsei Tartus väljakutse Muru tänavale, kus olid tülli läinud alkoholi tarvitanud elukaaslased. Omavahelises kähmluses olid viga saanud nii 35-aastane mees kui ka 34-aastane naine. Meedikud andsid neile kohapeal esmaabi. Purjus ja agressiivne pereisa toimetati arestikambrisse välja magama. Juhtunu üksikasjade selgitamiseks alustas politsei kriminaaluurimist.

Suure reede hilisõhtul lõi joobes 54-aastane mees Tartus Anne tänava kortermajas puhkenud tüli käigus oma 77-aastast ema. Naine meedikute abi ei vajanud. Politsei pidas joobes mehe kinni ning viis ta arestikambrisse kainenema.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles