Siin saab valida Tartu aasta teo 2011

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Tartu 2011.
Tartu 2011. Foto: Margus Ansu / Postimees

Postimees kutsub koos Tartu linnavalitsusega jälle kõiki tartlasi ja ka meie linna sõpru mõtlema ja arvamust avaldama, mis oli see tegu, ettevõtmine või üritus, mis vääriks tiitlit «Aasta tegu 2011».

Et valimises osaleda, tuleb juuresolevas nimekirjas märkida ära oma eelistus. Iga vastaja saab märkida vaid ühe teo – selle, mis tema arvates on kõige olulisem.

Tartu Postimees avaldab ajalehes ka talongi (esimest korda ilmus esmaspäevases lehes), millel saab samuti märkida ära ühe aasta teo. Talong tuleb lehest välja lõigata ja saata hiljemalt 19. detsembriks Postimehe toimetusse Gildi 1, 50095 Tartu.

Oma eelistuse võib saata ka elektronposti teel aadressil tartu@postimees.ee või avaldada arvamust Tartu kodulehel www.tartu.ee. Tähtaeg on sealgi 19. detsember.

Võitnud teo tegijad saavad linnavalitsuselt ja Postimehelt kingituse, enim mainitud ettevõtmisi märgib linnavalitsuse ja Postimehe aukiri.

Nende vastajate vahel, kes aitavad võitjat valida, loosime välja kümme linnavalitsuse ja kümme Postimehe meenet.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles