Painküla tulekahju põhjustas hooletu suitsetamine

Tartu Postimees
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Lõuna päästekeskus

Eileõhtuse kolme kannatanuga tulekahju Jõgevamaal Painküla külas põhjustas hooletu suitsetamine. Samas kohas on samadel põhjustel olnud ka varem tulekahjusid, kuid seni mitte nii ränkade tagajärgedega. Päästjad käisid seal viimati põlenguid kustutamas eelmisel aastal ühel korral jaanuaris ja teisel korral märtsis.

14. aprill kell veerand kümme õhtul teatati häirekeskusele, et Jõgeva vallas Painkülas põleb kahekorruselise kortermaja teise korruse korter. Kohale saabunud suitsusukeldujad sisenesid kannatanute otsimiseks majja. Välja toodi kolm inimest, kelle kiirabi haiglasse viis. Tõsisemas seisundis oli üks kannatanu.

Kahetoalises korteris põles tagatuba, kust tuli levis osaliselt ka eestuppa. Päästjad kustutasid tulekahju kella üheteistkümneks. Tulekahju tagajärjel kadus majast elekter ning paljud korterid said kustutusvee ning suitsukahjustusi.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles