Tartus peetud rahvusvahelise lihameistrite võistluse esikoht läks Norra

Eili Arula
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Tartu kutsehariduskeskuse lihatehnoloogia osakonna köögis seisis kolmapäeval töölaual kümme sea tagaosa, millest asusid konte välja lõikama üheksa välismaalast ja üks eestlane.

Tegemist oli lihameistrite kutsevõistluse Nordic/Baltic Gourmet Butcher esimese ülesandega, kus osalesid parimad koka- ja lihunikueriala kutseõpilased Lätist, Leedust, Norrast, Taanist ja Eestist. Eesti lihameistrite au kaitses võistlusel Tartu kutsehariduskeskuse kokaeriala esimese kursuse õpilane Günther Sein.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles