Tartu Bigbank asub jahtima Eesti meistritiitlit

Kaspar Koort
, reporter
Copy
Märtsi esimesel päeval said Bigbanki mängijad (sinistes särkides) rõõmutantsu lahti lüüa, kui Eesti-Läti ühisliiga poolfinaalis alistati pärnakad 3:0.
Märtsi esimesel päeval said Bigbanki mängijad (sinistes särkides) rõõmutantsu lahti lüüa, kui Eesti-Läti ühisliiga poolfinaalis alistati pärnakad 3:0. Foto: Kristjan Teedema

Esimese märtsi õhtul võisid 1200 Tartu ülikooli spordihoonesse kogunenud spordisõpra rõõmustada, kui kohalik Bigbank alistas Eesti-Läti võrkpalli ühisliiga poolfinaalis Pärnu võrkpalliklubi ning sammus finaali, kus päev hiljem saadi jagu ka Saaremaa VKst. Homme asuvad tartlased jahtima hooaja teist võidukarikat, kui kodusaalis peetakse pärnakatega Eesti meistrivõistluste esimene finaallahing.

«Eesti-Läti liiga poolfinaalis tegime meie ise väga hea mängu, enam-vähem kõik asjad õnnestusid,» meenutas meeskondade viimast omavahelist kohtumist Bigbanki kogenud libero Rait Rikberg. «Pärnu ei mänginud üldse kehvalt, vaid oma keskmisel tasemel, kuid tol päeval sellest ei piisanud.»

Bigbanki peatreener Andrei Ojamets lisas, et tolles mängus sai otsustavaks see, et Pärnu ei suutnud oma servi käima saada, ning isegi kui serv õnnestus, oli tartlaste vastuvõtt tasemel ning tänu sellele toimis ka nende rünnak.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles