Tartu veebitreener trügis soosikute hulka

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Tartu Teaduspark
Tartu Teaduspark Foto: Sille Annuk.

Tartu Teaduspargis tegutsev idufirma, veebitreeneri looja Sportlyzer jõudis üleeuroopalisel alustavate tehnoloogiaettevõtete konkursil Europas nominentide hulka spordi, tervise ja vaba aja kategoorias.
«Meile tähendab see tunnustus ennekõike kinnitust, et oleme õigel teel,» ütles Sportlyzeri asutaja Tõnis Saag.

Sportlyzeri tooteks on veebitreener, mis suudab keerukate algoritmide põhjal teha kasutajale treeninguplaani, mille tegemiseks kuluks personaaltreeneril kõvasti aega ja treenijal raha.

«Alguses töötavad start-up`id väga palju tehnoloogia väljatöötamise nimel, kobades mõneti pimeduses, sest seda, mida nad teevad, pole varem tehtud,» nentis Saag ja lisas, et sellised konkursid nagu Europas annavad võimaluse saada tagasisidet ekspertidelt ning lisavad kindlust ja indu tootearenduse jätkamiseks.

Alustavate, mitte rohkem kui kaks aastat tegutsenud Euroopa tehnoloogiafirmade võistlust Europas korraldab tehnoloogiauudiste veebikülg Tech Crunch.

Osalemiseks pidi iga ettevõte täitma põhjaliku avalduse. Finaali pääsenud ettevõtete hulgast valisid parimad välja 22-liikmeline ekspertide žürii ning rahvahääletus, kus arvamust avaldas üle 40 000 inimese.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles