Tänavune Tartu meister mälumängus on Toivo Kreek

Tartu Postimees
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Võistluse esikolmik. Vasakult Urmas Kukk, Toivo Kreek ja Rein Hiob.
Võistluse esikolmik. Vasakult Urmas Kukk, Toivo Kreek ja Rein Hiob. Foto: Silja Paavle

Eile toimusid Tartus Eesti mõttespordi seltsi korraldusel seitsmendad Tartu meistrivõistlused üksikmälumängus. Meistritiitlit tulid taga ajama 39 võistlejat, kelleks parimaks osutus Toivo Kreek.

Mälumänguritel oli tarvis nuputada 60 küsimuse kallal, palju oli Tartu- ja Lõuna-Eesti-teemalisi küsimusi. Tänavuste küsimuste autor oli mullune võitja Tiit Naarits.

Pärast mitmetunnist pusimist saavutas kaaluka 75 punktiga esimese koha Toivo Kreek, kellele see oli esimene Tartu meistritiitel üksikmälumängus.

Teise koha saavutas Urmas Kukk 68 punktiga ning kolmandaks tuli pingelises punktiheitluses Rein Hiob 67 punktiga. Rebimine tabeli esiotsas oli tõeliselt tihe, viienda kuni 19. koha saavutanud mängijad jäid kõik viiepunktise vahemiku sisse.

Parim naine oli kolmandat aastat järjest Tartu Kivilinna kooli õpetaja Inga Toom 49 punktiga, üldarvestuses jagas ta 10.–13. kohta. Parima tudengina sai ära märgitud Anna Linda Tomp ning parima õpilasena Richard Luhtaru.

2013., 2015., 2016. ja 2018. aastal oli parim Tartu mälumängur Tiit Naarits, 2014. aastal sai meistritiitli Matis Song ning 2017. aastal Andres Keil.

Tartu 47. mälumänguhooaeg lõpeb 10. aprillil Tartu karikamänguga.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles