Elvas on liikvel noormees, kes üritab eakatelt raha välja petta

Tartu Postimees
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Riik vajab raha.
Riik vajab raha. Foto: Sille Annuk

Tartumaa piirkonnapolitseinik Jaana Toode hoiatab inimesi erksinises jopes lühemat kasvu kolmekümnendates mehe eest, kes üritab Elvas inimestelt raha välja petta. 

Eile laekus politseile info, et kolmekümnendates aastates mees käib Elvas juhuslikele ustele koputamas ning küsib vanaproua kohta, kelle nime ta väidetavalt ei mäleta. Lisaks paluvat noormees uriini jaoks purki ning kui ukse avanud inimene läheb seda otsima, astub mees tuppa ning hakkab inimese asjades sorima. Peale selle küsib mees raha väidetava ennustuse eest.

Toode palub Elva kandi inimestel suhelda oma eakate lähedastega, et nad oskaksid säärases olukorras käituda. «Kokkupuutel noormehega paluge tal lahkuda ning ärge lubage teda oma koju, samas jätke meelde võimalikult palju tema välimusest (riided, tätoveeringud, soeng, habe jne) ning helistage esimesel võimalusel numbrile 112, et politseil oleks võimalik reageerida ja isik kindlaks teha,» lisas ta. 

Kui kellelgi on olnud kokkupuuteid kirjeldatud isikuga või ta teab muud olulist informatsiooni, siis ootab politsei seda meiliaadressile jaana.toode@politsei.ee. 

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles