Video: Kaarsillalt Emajõkke hüpanud meest pole leitud, otsingud jätkuvad

Tartu Postimees
Copy

Teisipäeva hilisõhtul kell 23.56 teatati häirekeskusele, et Tartus on mees Kaarsillalt Emajõkke hüpanud. Päästjad ja politseinikud asusid kohe läbi otsima Sadamateatri ja Kaarsilla vahelist ala, kuid neil ei õnnestunud veest ega jõepervelt kedagi leida. Nüüd jätkab kadunud inimese otsimist politsei.

Politsei teatel kutsus mehe hüppamist pealt näinud seltskond kohe abi. Samas on teada, et meest vees hulpimas või ujumas ei nähtud. Seepärast peetakse tõenäoliseks, et ta vajus kohe vee alla.

Kolmapäeva keskpäevaks oli uurimisel tuvastatud, et mees viibis kõigepealt Ränduri pubis, kuhu jättis või unustas enda dokumendid ja mobiiltelefoni. Hiljem oli nähtud teda enne sillale siirdumist Ristiisa pubis. Selgus, et tegemist oli 28-aastase mehega. Tema lähedasi on juhtunust teavitatud. 

Kolmapäeva päeval jätkusid kadunud inimese otsingud Emajõel paadiga, kuid edutult. Neljapäeva hommikul asuti taas otsingutele, kuid kella viiese seisuga polnud noormeest jätkuvalt leitud. Neljapäeval otsiti läbi ala Kaarsillast Ihaste sillani, homme otsingud jätkuvad. 

Kui keegi oskab juhtunu kohta anda lisainfot, palutakse ühendust võtta politseiga telefonil 5860 1717 või e-kirja teel aadressil siim.linnard@politsei.ee.

Copy
Tagasi üles