Taimekasvatusinstituut sai uue direktori

Tartu Postimees
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Andre Veskioja.
Andre Veskioja. Foto: ETKI

Maaeluminister kinnitas Eesti taimekasvatuse instituudi (ETKI) uueks direktoriks Andre Veskioja.

Maaeluministeeriumi asekantsleri ja teadusnõukogu esimehe Toomas Kevvai sõnul ootab ministeerium, et uus direktor panustaks instituudi tervikarengusse, rahvusvahelisse koostöösse ning senisest veelgi tihedamasse koostöösse nii põllumajandussektori kui ka ülikoolidega.

Andre Veskioja märkis, et talle on kõige olulisemad suunad, millega ETKI direktorina alustada, uue taristu lõpule viimine ja käivitamine, koostöö tugevdamine Eesti ülikoolide ja ettevõtjatega ning ETKI töötajate varasemast suurem kaasamine ETKI juhtimisel tehtavatesse otsustesse.

Andre Veskioja senine teadustöö on seotud toidutehnoloogia, innovatsiooni ja tootearendusega, ta on juhtinud mitmeid rahvusvahelisi rakenduslikke teadusprojekte. Ta on kolmteist aastat töötanud OÜs BioCC, viimati vanemteadurina. Andre Veskiojal on põllumajandusteaduse magistrikraad Eesti maaülikoolist ning omandamisel veterinaaria ja toiduteaduse doktorikraad.

Uus direktor alustab tööd 2. mail.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles