Maailma tippbreikarid tulevad Tartusse

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Battle of Est.
Battle of Est. Foto: Sille Annuk

Laupäeval saab Vanemuise kontserdimajas breigivõistlusel Battle of Est (BOE) näha maailmatasemel tiime.

Euroopa kultuuripealinn Tallinn 2011 raames toimuvad BOE tänased üritused pealinnas, kuid homme on breikarid ja finaalid tavapäraselt Tartus.

Võistlusel osaleb 12 kutsutud meeskonda. Ameerikast lendab kohale KnuckleHeadzCali, kes on aastate jooksul kolm korda võitnud World Of Dance’i ja hulgaliselt muid breigivõistlusi mitmel mandril. Ka asub võistlustulle Top9 Venemaalt, BOTY 2009, UK B-Boy Championship 2009 ja R16 2009 võitja. Eestit esindab breigitiim OFC.

Peale meeskondliku tantsulahingu on kavas individuaalsed breigivõistlused, millest võtavad osa ka kutsutud meeskondade valitud paremik, ning tänavatantsustiilid popping ja hip-hop newstyle. BOE-le saabub sadakond tantsijat 20 riigist.

Lisaks õhtusele üritusele Vanemuises saavad huvilised breikareid näha ka Tasku keskuses, kus keskpäeval on crew battle’i eelvoorud.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles