Kalev-Englase noormaadlejad tõid tugevaima klubi tiitli Tartusse

Tartu Postimees
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Artur Jeremejev (vasakult), Georg Kristerson, Max Hristjuk, Dan Ronald Lokk, Robin Samarüütel ja Robin Krivmen.
Artur Jeremejev (vasakult), Georg Kristerson, Max Hristjuk, Dan Ronald Lokk, Robin Samarüütel ja Robin Krivmen. Foto: Tartu Kalev - Englas

Paikusel peetud Eesti kadettide meistrivõistlustel Kreeka-Rooma ning tüdrukute ja poiste vabamaadluses võitsid Tartu klubid 13 medalit. Neist kümme riputati kaela Kalev-Englase klubi maadlejatele.

Ühtlasi tõid Kalev-Englase Kreeka-Rooma maadlejad esimest korda pärast 20-aastast pausi tugevaima klubi tiitli Tartusse. Lisaks suudeti klubide arvestuses esimest korda saavutada meeskondlikult teine koht ka vabamaadluses.

Suurepärast maadlust näitas kehakaalus –45 kg Max Hristjuk (Tartu Kalev-Englas) ja kehakaalus –51 kg Georg Kristerson (Tartu Kalev-Englas), nad võitsid Eesti meistrivõistlustel kuldmedali nii Kreeka-Rooma kui ka vabamaadluses. Hristjuk pidi selleks alistama vastased kuuel korral ja Kristerson lausa kaheksal. Mõlemad poisid on seejuures alles õpilaste vanuseklassis ja saavad võistelda kadettide vanuseklassis veel mitu aastat. 

Tüdrukute vabamaadluses alistas Kathy Carmela Klassen (EMÜ SK) seljavõiduga Kellis Sikku ja tuli kehakaalus –43 kg Eesti meistriks. 

Hõbemedali võitis Kreeka-Rooma maadluses kehakaalus –55 kg Artur Jeremjev (Tartu Kalev-Englas) ja kehakaalus –110 kg Ott Heliste (TÜASK). Heliste suutis sama tulemust korrata ka vabamaadluses, Jeremejev pidi vabamaadluses lepima pronksmedaliga. 

Kreeka-Rooma maadluses sai kehakaalus –80 kg pronksmedali Dan Ronald Lokk (Tartu Kalev-Englas), kehakaalus –65 kg maadelnud Robin Samarüütel (Tartu Kalev-Englas) võitis pronksi nii Kreeka-Rooma kui ka vabamaadluses. 

Vabamaadluses kehakaalus –92 kg riputati kolmanda koha medal kaela Robin Krivmenile (Tartu Kalev-Englas).

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles