Galerii: Eedeni keskuse Apollo kino avas pidulikult uksed

Tartu Postimees
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Tartu suurim asum Annelinn sai viimaks oma kino, kui uuenenud Eedeni keskuses avas uksed kolme saali ja kokku poole tuhande istekohaga Apollo kino.

Uue kino päris esimene avamisüritus oli läinud laupäeval, kuid täna õhtul leidis aset ametlik kutsetega avapidu, kui näitamisele tuli uus Eesti komöödiafilm «Mehed».

Apollo kinode tegevjuht Kadri Ärm avaldas «Reporterile» antud usutluses veendumust, et annelinlased võtavad uue kino hästi vastu, sest Tallinnast on positiivne kogemus Mustamäe linnaosas asuva kinoga olemas.

Kinoga on seotud O'Learyse spordipubi, kust staaritooli pileti ostvad inimesed saavad tellida filmi vaatamise juurde lisaks snäkkidele ka toekamaid roogasid. «Koos spordipubiga moodustame mõnusa meelelahutuskeskuse, mis võiks olla tartlastele ka laiemalt paeluv ning mõnus koht, kuhu tulla meelt lahutama,» ütles Ärm.

Eedeni keskuses avatud kino on teine Apollo kino Tartus. Kahe aasta eest avati Apollo kino ka Lõunakeskuses.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles