Kuulsaim noor ekrelane: isiklikul tasandil olen väga salliv (1)

Janno Zõbin
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Ruuben Kaalepi poliitiline karisma viis ta tänavustel valimistel riigikokku. Niinimetatud poliitilise peavoologa on 25-aastane mees selgelt vastuolus.
Ruuben Kaalepi poliitiline karisma viis ta tänavustel valimistel riigikokku. Niinimetatud poliitilise peavoologa on 25-aastane mees selgelt vastuolus. Foto: Kristjan Teedema

On ilmne, et äsjastel valimistel 566 häälega riigikokku pääsenud Ruuben Kaalepist saab meedia uus «lemmiklaps».

Õigupoolest ta juba ongi seda. Eesti Konservatiivsesse Rahvaerakonda (EKRE) kuuluv noor tartlane on tähelepanu pälvinud nii tõrvikurongkäikude korraldamise, sotsiaalmeedias Bert Valteri nimelise libakonto alt trollimise, aga ka väljaütlemistega, mis oponentidel harja tulipunaseks ajavad.

Tartus Laial tänaval tegutsev kultusbaar Zavood kehtestas mullu Kaalepile sisenemiskeelu. Lõbustuskoha omanik Mario R. Pizzolante väitis hiljem, et Kaalep tülitas kliente, ülistas avalikult hitlerlikku Saksamaad ning karjus natsitervitusi. Seejuures on tähelepanuväärne, et Kaalep on oma linna inimeste täieõiguslik esindaja, Tartu linnavolikogu liige.

Kommentaarid (1)
Copy
Tagasi üles