Tarmekol valmib suvel uus tehas

Vilja Kohler
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Tarmeko Grupi juht Jaak Nigul näitas osaühingus Tarmeko LPD valmistatavaid painutatud vineerist mööblidetaile. Selle aasta teises pooles kolib painutatud vineerist mööblit ja mööblidetaile tootev ettevõte uude tehasesse.
Tarmeko Grupi juht Jaak Nigul näitas osaühingus Tarmeko LPD valmistatavaid painutatud vineerist mööblidetaile. Selle aasta teises pooles kolib painutatud vineerist mööblit ja mööblidetaile tootev ettevõte uude tehasesse. Foto: Sille Annuk

Aastakümneid Tartus Sõbra ja Võru tänaval tegutsenud metsakombinaadi järglane Tarmeko viis 2007. aastal oma tootmise linna piiri taha Luunja valla Lohkva külla. Seal valmivad mööbel, spoon ja vineer ning painutatud vineerist detailid ja mööbliesemed.

Tootmine võtab enda alla ligi 14 000 ruutmeetrit ja seda on väheks jäänud. Nii sõlmis Tarmeko läinud aasta lõpus lepingu osaühinguga Embach Ehitus, mis lõi detsembris kopa maasse. Nüüd hakkab uus tehas katuse alla jõudma.

Spoon, vineer ja mööbel

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles