Viljandi ringi lähistele kerkib veel kaks ärimaja

Eili Arula
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Eerika äripargi kaks maja kerkivad Viljandi ringristmiku lähistele, määrdeainete müüja Erimelli esinduse kõrvale.
Eerika äripargi kaks maja kerkivad Viljandi ringristmiku lähistele, määrdeainete müüja Erimelli esinduse kõrvale. Foto: Kristjan Teedema

Viljandi maantee ringristmiku lähistele on paari viimase aastaga kerkinud järjest uusi ärihooneid. Juba praegu töötab seal määrdeainete pood Eri­mell, FEBi santehnika müügisalong ning Empoweri esindus. Sel aastal tuleb neile sinna lisa.

Osaühing Kaarsilla Kinnisvara sõlmis Embach Ehitusega Viljandi ringi äärde Eerika äripargi esimese ärihoone ehitamise lepingu. «Praegu tegeleb ehitaja projekteerimisega ning ilmselt algab ehitus juba aprillis või mais,» selgitas Kaarsilla Kinnisvara tegevjuht Made Vares.

Tegemist on stock-office-stiilis äri- ja büroohoonega, kus kasulikku pinda on 2400 ruutmeetrit. Lisaks sellele plaanib Kaarsilla Kinnisvara lasta ehitada Eerika äriparki ka teise, 1900 ruutmeetri suuruse ärimaja. «Aga kõik käib järgemööda, see tähendab, et teine maja on meil sinna planeeritud ehitada siis, kui esimene valmis saab,» lisas Made Vares. Mõlemad hooned hakkavad asuma aadressil Viljandi maantee 75.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles