Noorpaar pidas pulmi puhtalt kontvõõrastega

Eili Arula
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Pulma peaproovi pruutpaar Kadi ja Kristjan Nuuma on juba mitu aastat abielus, kuid näidispulma külalised hakkavad lähiajal ise pulmi pidama.
Pulma peaproovi pruutpaar Kadi ja Kristjan Nuuma on juba mitu aastat abielus, kuid näidispulma külalised hakkavad lähiajal ise pulmi pidama. Foto: Sille Annuk / Tartu Postimees

Sadakond külalist kogunes laupäeva õhtupoolikul Tõrvandisse Eesti lennuakadeemia majja, et osa saada Kadi ja Kristjan Nuuma pulmapeost. Kõik oli väga pidulik. Pulmaisa Veikko Täär juhtis paaripaneku tseremooniat. Külalised kinkisid pruudile ja peigmehele lilli, tehti ühispilt ning istuti rikkalikku pidulauda.

Tantsumuusikat mängis Folksell ja silmailu pakkus baarmen Mairold Millert. Kogu maja oli uhkelt kaunistatud ning laudadele asetatud nimesildid.

Tegelikult polnud see pulmapidu päris, Kadi ja Kristjan Nuuma on juba kolm aastat abielus. Hoopis nende külalised, keda Kadi ja Kristjan Nuuma üldse ei tundnudki, olid need, kes tahavad lähiajal abielluda. Tegemist oli pulma peaprooviga, mis korraldati selleks, et abiellujad näeksid, milline korralik pulmatseremoonia ja -pidu välja näevad.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles