Galerii: naistepäeva suusasõidul osalejad said abi dr Schmidti turbotomati verevahetuslaborist

Eili Arula
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Täna kogunes Kuremaa suusarajale paarkümmend kostümeeritud tegelast, et võtta osa 12. naistepäeva suusasõidust.
 

Kuigi lund teedel ja põldudel napib, oli täna hommikul metsade vahel asuvatel Kuremaa terviseradadel lund piisavalt, et maha pidada järjekordne naistepäeva suusasõit.

Stardis seisis tool, kus küljes silt «Dr Schmidti verevahetuslabor» ning toolileeni külge oli kinnitatud kott tomatimahlaga. «Ärge saage valesti aru, aga mahl on tehtud tomatisordist «Turbo»,» sõnas Eesti taimekasvatuse instituudi teadur Reine Koppel ning nõristas mahlakotist omale topsikese kosutavat rüübet.

Naistepäeva suusasõidul on juba traditsiooniks saanud, et osalejad tulevad kohale kostümeeritult ning võiks öelda, et suusatamine on sellel üritusel pigem teisejärguline.

Suusasõidu eel juhendas soojendusvõimlemisti Marika Järvet ning pärast ligi kolmekilomeetrist suusasõitu ootas suusatajaid finišis kohviku Ateljee perenaine Diana Lall soojade pannkookidega. Sel suusasõidul kella käima ei panda ning undrukutes ja parukates preilid-prouad sõidavad selles tempos, mis just neile kõige paremini sobib.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles