Video: pulmapidu, kus kõik külalised olid kontvõõrad (1)

Eili Arula
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Laupäeva pärastlõunal kogunes Eesti lennuakadeemiasse ligi sada pulmakülalist, et osa saada suurest pulmapeost, kus külalisteks olid pruutpaarile täitsa võhivõõrad inimesed.

Tegelikult on laupäevase pulmapeo «pruutpaar» Kadi ja Kristjan Nuuma juba kolm aastat abielus olnud, kuid abiellumise soov oli hoopis pulmalistel. Nimelt oli tegu näidispulmaga, kus tulevased pruutpaarid saaksid näha, milline üks pulmatseremoonia ja pulmapidu välja näevad.

Sündmuse nimi oli I do!, ehk pulma peaproov 2019, mille korraldasid kahasse Liina Reinthal restoranist Ylicool ning pidude korraldamise ja dekoreerimisega tegeleva ettevõtte Decoria Art juht Kathy Tammeorg.

Sel korral toimus pulma peaproov esimest korda ning sellest võttis osa 30 paari. Pikemalt pulma peaproovist saab lugeda homsest, 11. märtsi Tartu Postimehest.

Kommentaarid (1)
Copy
Tagasi üles