Voodis suitsetamine päädis tulekahjuga, kaks inimest vajasid meedikute abi

Eili Arula
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Diivanipõleng täitis Tähe tänava kortermaja suitsuga.
Diivanipõleng täitis Tähe tänava kortermaja suitsuga. Foto: Kristjan Teedema / Tartu Postimees

Täna kella poole 11 paiku said päästjad teate Tähe tänavalt kolmekorruselisest puumajast, mille koridorid olid paksult suitsu täis.

Kohale tulnud päästjad leidsid teise korruse korterist kärssava diivani. Korteris elanud 57-aastane mees oli korterist välja jõudnud, kuid lebas koridori põrandal.

«Kannatanu oli teadvusel, kuid kiirabi viis ta haiglasse kontrolli,» selgitas päästetööde juht Marek Kutsar. Veel viis kiirabi haiglasse teise majaelaniku, kelle korter asus selle korteri vastas, kus tulekahju oli tekkinud.

Sündmuskohal viibinud menetleja esialgsel hinnagul sai tuli alguse voodis suitsetamisest. «Korteris oli laest suitsuandur maha võetud,» märkis Kutsar.

Veel lisas päästetööde juht, et päästjad on selles majas käinud varemgi. «Paar aastat tagasi paigaldasime siin majas ühte teise korterisse suitsuanduri, kuid ka see oli maha kruvitud. Näha on, et osa selle maja elanikke suhtuvad tuleohutusse väga kergekäeliselt,» lisas päästetööde juht.

Pärast põlengu kustutamist tuulutasid päästjad ruumid ning elanikud pääsesid majja tagasi.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles