Eurokohast unistav Tammeka rõhub kokkumängule

Kaspar Koort
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Suure tõenäosusega ei tõmba tänavu Tammeka särki selga mullu kõrgliigas 21 väravat kõmmutanud ja jaanuaris Eesti A-koondise eest debüteerinud Tristan Koskor. Tema tühjaksjäänud koha peab täitma Albert Prosa (pildil esiplaanil), kes naasis kaheksa aasta järel sünnilinna meeskonda. Kristjan Teedema
Suure tõenäosusega ei tõmba tänavu Tammeka särki selga mullu kõrgliigas 21 väravat kõmmutanud ja jaanuaris Eesti A-koondise eest debüteerinud Tristan Koskor. Tema tühjaksjäänud koha peab täitma Albert Prosa (pildil esiplaanil), kes naasis kaheksa aasta järel sünnilinna meeskonda. Kristjan Teedema Foto: Kristjan Teedema

Ehkki õues valitseb veel talv, ei heiduta see kodust jalgpalli kõrgliigat, mille uue hooajaga tehakse algust juba täna õhtul, kui kohtuvad valitsev meister Nõmme Kalju ja Paide linnameeskond.

Tartu jalgpalli esindusklubi JK Tammeka peab oma avavooru kohtumise aga pühapäeval, kui algusega kell 13 võõrustatakse Sepa jalgpallikeskuses mullu esiliigas pallinud Maardu linnameeskonda.

Tammeka kapten Tauno Tekko tõdes, et pikale veninud talv jättis teatud jälje ka meeskonna ettevalmistusse, sest kohati tuli pallitreeningud asendada fitnessitreeningutega ning korra mängiti jalgpalli asemel jäähokit. Mõned treeningud tehti ka Roosi tänaval Kalevi jalgpalliakadeemia angaar-sisehallis, kuid sealsed võimalused olid väikese väljaku tõttu siiski piiratud.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles