Teslaga ogaral kombel kihutanud noormees peab sünnipäeva trellide taga veetma (6)

Tartu Postimees
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Lõuna prefektuur / Facebook

Lõuna prefektuur annab oma Facebooki lehel teada juhtumist, kui nädalavahetusel oli politseile Tallinna-Tartu-Võru-Luhamaa teel sõitnud vastu Tesla, mille kiiruseks mõõdeti ligi 200 km/h.

Teslat juhtinud noormees oli selgitanud, et tal on peagi sünnipäev ning rendiautoga sõidu sai ta kingituseks. Nüüd oligi ta parasjagu neiuga Eesti eri paigus ringi sõitmas.

«Tiheda liiklusega maanteel ja lumesajus sai mõistus aga ühel hetkel otsa ning juht pani Tesla võimed nii proovile, et lõi käega enda, kõrval istuva neiu ja kõigi teiste samal teel liigelnud inimeste ohutusele. Sõiduk ja selle juht peeti kinni. Kuna rikkumine oli ränk, mõistis kohus talle 11 päeva aresti ning võttis mehelt ka pooleks aastaks juhtimisõiguse. Sünnipäeva ja sellele järgneva nädala veedab ta arestimajas, kus saab oma teo ja eesootava elu üle järele mõelda,» kirjutas politsei.

Kommentaarid (6)
Copy

Märksõnad

Tagasi üles