Põltsamaa vald ehitab esmalt veepargi ja seejärel lasteaia (4)

Eili Arula
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kamari veespordipargis saab olema 643 meetri pikkune ringsüsteemiga veesuusa ja -laua kaabelpark, mida hakkab projekteerima Snow & Wakeboard Solutions. Lähimad sellised pargid asuvad Riia lähistel ja Palangas (pildil). 
 
Kamari veespordipargis saab olema 643 meetri pikkune ringsüsteemiga veesuusa ja -laua kaabelpark, mida hakkab projekteerima Snow & Wakeboard Solutions. Lähimad sellised pargid asuvad Riia lähistel ja Palangas (pildil).  Foto: Snow & Wakeboard Solutions OÜ

Eelmisel aastal Põltsamaal algama pidanud Tõrukese lasteaia remondiga pole veel pihta hakatud. Põltsamaa vallavalitsus ja volikogu arutleb juba pea pool aastat, kas tasub oma aja ära elanud lasteaeda renoveerida, kas ja kuhu ehitada uus lasteaed ning kust leida selle kõige jaoks raha.

Olukorras, kus Põltsamaa lasteaedade saatus on endiselt segane, saabus eile hommikul Põltsamaa vallavalitsuselt pressiteade, kus seisis, et juba sel suvel alustatakse Kamari järvele veespordikeskuse ehitust, kuhu vald investeerib 400 000 eurot.

Ülikond ja nööbid

Kommentaarid (4)
Copy
Tagasi üles