Eeloleval teisipäeval pakuvad Tartu turuhoones oma tooteid Peipsimaa ja Lõuna-Eesti toidutootjad ja -pakkujad.
Tartu turuhoone tutvustab teisipäeval Lõuna-Eesti ja Peipsimaa hõrke maitseid
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Teisipäeva hommikul algab turuhoones tootjate, kokkade ning toidupakkujate seminar, kus on kõne all, kuidas paremini korraldada toidutootjate koostööd kohalike toidupakkujatega. Oma ootusi ja soove kohaliku toidu tootjatele jagavad tuntud peakokad Taigo Lepik ja Dimitri Demjanov Eesti peakokkade ühendusest. Seejärel alates kella 13 saavad toodetega tutvuda ja neid osta kõik turuhoones ostlejad.
Ürituse eesmärk on tutvustada põnevaid kohalikke tooteid ning pakkuda toidupakkujatele ja -tootjatele uusi koostöövõimalusi. Kohal on Tartumaa, Jõgevamaa, Põlvamaa, Võrumaa ja Valgamaa toidukaupade tootjad.