Üliõpilasesindus reklaamis ülikooli õppejõude seksikusega

Greete Palgi
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Tartu ülikooli üliõpilasesindus lubas lahtiste uste ürituse kleepsudel gümnasistidele seksikaid õppejõudusid.
Tartu ülikooli üliõpilasesindus lubas lahtiste uste ürituse kleepsudel gümnasistidele seksikaid õppejõudusid. Foto: Tartu ülikooli tudeng

Kolmapäeval toimus Tartu ülikooli lahtiste uste päev, kus nii tudengiorganisatsioonid kui ka teaduskonnad meelitasid gümnasiste just Emajõelinna õppima tulema. On tavapärane, et sellistel üritustel jagatakse abiturientidele ka kõrgkooli logoga nänni. Küll ärritasid üht Tartu ülikooli tudengit ülikooli üliõpilasesinduse jagatavad kleepsud kirjaga «Rohkem seksikaid õppejõude!».

«Selline reklaam on minu meelest õppejõude alandav,» lausus Tartu ülikooli üliõpilane, kes puutub akadeemilises elus üliõpilasesindusega kokku ning palus sel põhjusel anonüümsust.

«Arvestades asjaolu, kus praegu räägitakse teaduse alarahastusest, mille teemal on sõna võtnud ka Tartu ülikooli üliõpilasesindus ise, on selline reklaam eriti vastik,» märkis tudeng.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles