Fotod: Miss Valentine'i avasid kõige väiksemad võimlemispiigad

Tartu Postimees
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Kell oli reede hommikul vaevalt kaheksa saanud, kui Annelinna spordimaja võistlusareenile astusid kümneaastased iluvõimlemispiigad. Sellega oli avatud tänavune, järjekorras juba 25. Miss Valentine'i võimlemispidu.

Tänavuse Miss Valentine’i osalejate üldarv jääb 900 sportlase kanti. Osalevaid riike on 37, kaugemad külalised on Tartusse saabunud Lõuna-Aafrika Vabariigist, Ameerika Ühendriikidest, Kanadast, Jaapanist ja Lõuna-Koreast. Esimest korda on kohal Singapuri võimlejad. Nagu kinnitas võistluste ellukutsuja ja peakorraldaja Janika Mölder, on sportliku taseme poolest tegemist Miss Valentine'i ühe läbi aegade tugevaima võistlusega ning finaalikohtade pärast läheb kõvaks rebimiseks.

Võistlused käivad Annelinna spordimajas täistuuridel kuni pühapäevani, mis on ka põhiline finaalide päev. Võimlemispidu kulmineerub 3. märtsi õhtul kell seitse algava ning just Miss Valentine’i 25. sünnipäevale pühendatud galaga «Kõndides päikese kiirtel», mille lavastab Carmel Kallemaa. Galal astuvad üles Miss Valentine’il osalevad võistkonnad ja võimlemisklubi Janika võimlejad.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles