Oa tänava lõppu kerkib kümmekond väikest kortermaja

Vilja Kohler
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Emajõe ja Oa tänava vahel oleval alal, mis linna poolt vaadates lõpeb jõe äärde viiva tee ja Supilinna kraaviga, lasi Vallikraavi Kinnisvara maha võtta võsa ja puud, et kevadel alustada seal uute kortermajade ehitust.
Emajõe ja Oa tänava vahel oleval alal, mis linna poolt vaadates lõpeb jõe äärde viiva tee ja Supilinna kraaviga, lasi Vallikraavi Kinnisvara maha võtta võsa ja puud, et kevadel alustada seal uute kortermajade ehitust. Foto: Kristjan Teedema

Tähtvere spordipargi naabruses Emajõe ääres kuuluvad Rand ja Tuulberg Grupi ettevõttele Vallikraavi Kinnisvara Oa 47, 45 ja 43 kinnistud, kuhu detailplaneeringu järgi võib ehitada viis väikesemat kortermaja. Kortereid saab viies majas olema kokku 36.

«Nagu ehitusloa kätte saame, lööme kopa maasse, loodetavasti on see aprilli teema,» sõnas Vallikraavi Kinnisvara ASi juhataja Indrek Rentel.

Esimeses järgus ehitatakse jõe äärde kavandatud kaks maja ning neist veidi eemale jääv kolmas korterelamu. Töödeks kulub laias laastus aasta. Oa tänava äärde jäävad kaks kortermaja valmivad teises järgus.

Oa tänava ja Emajõe vahel, Vallikraavi Kinnisvara kinnistutest pisut rohkem linna poole jääval alal valmistub kortermajade ehitamiseks ka Arco Vara, millele kuuluvad seal Oa 41, 39 ja 37 kinnistud. Eelmisel nädalal andis Tartu linnavalitsus loa Oa 37 ja Oa 39 kolmekorruseliste kortermajade ehitamiseks. Mõlemasse majja tuleb kümme korterit. Oa 41 kinnistule tuleb kaks kortermaja, nende ehituslubade taotlemine käib.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles