Tartu karatekad võitsid Eesti meistrivõistlustelt 33 medalit

Tartu Postimees
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Falco ridadest krooniti Eesti meistriteks Laura Sirm (U16 +54 kg), Katarina Elise Ploom  (U16 -54 kg), Ott Jonuks (U12 -42 kg), Karl Erik Meltsas (U16 -52 kg), Mihkel Liivakant  (mehed -60kg), Alo Veenpere (mehed -84kg), Kadi Sepp (naised -55kg ja U21 -55kg) ja Joonatan Ehlvest (U21 -60kg).
Falco ridadest krooniti Eesti meistriteks Laura Sirm (U16 +54 kg), Katarina Elise Ploom (U16 -54 kg), Ott Jonuks (U12 -42 kg), Karl Erik Meltsas (U16 -52 kg), Mihkel Liivakant (mehed -60kg), Alo Veenpere (mehed -84kg), Kadi Sepp (naised -55kg ja U21 -55kg) ja Joonatan Ehlvest (U21 -60kg). Foto: Karateklubi Falco

Läinud nädalavahetusel Tallina spordihallis toimunud Eesti meistrivõistlustel karates võitsid Tartu klubide Falco ja Budoart sportlased kokku 33 medalit. Eriti edukas oli võistlus Falcole, kes kerkis 28 võidetud medaliga Eesti paremuselt teiseks klubiks.

Medalitabeli esikoha hõivas taas Tallinna klubi Budo, kuid kui tavaliselt edestab Budo järgnevat enam kui kümne medaliga, siis seekord jäi Falco neist medalite koguarvult maha vaid kolme medaliga.

Karateklubis Falco treenib umbes 160 sportlast. Klubi juhataja Lauri Mengel märkis, et tänavuse suure medalisaagi taga on eelnevatel aastatel tehtud töö noortega, kes nüüdseks on jõudnud sellele tasemele, et Eesti meistrivõistlustelt medaleid võtta. «Esile on kerkinud hulk noori, kellel lisaks treeningutel osalemisele on ka soovi võistlustel ennast järjest rohkem proovile panna,» rõhutas Mengel.

Karl Erik Meltsas (vasakul) on kroonitud Eesti meistriks kolmel aastal järjest.
Karl Erik Meltsas (vasakul) on kroonitud Eesti meistriks kolmel aastal järjest. Foto: Karateklubi Falco

Kokku osales Falcost Eesti meistrivõistlustel 34 sportlast, kes võitsid 9 kuld-, 14 hõbe- ja 5 pronksmedalit. Teise Tartu klubi Budoarti saagiks jäi 1 kuld, 2 hõbedat ja 2 pronksi.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles