Galerii: Annelinna kerkiv Tartu tervisekeskus sai nurgakivi

Eili Arula
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Täna sai Annelinnas Mõisavahe tänaval nurgakivi Tartu tervisekeskuse hoone, mille ehituse esimene etapp valmib juulis ning teine etapp novembris.
 

Tervisekeskuse arendaja OÜ Anne Medical juhatuse liige Marleen Mang sõnas, et tervisekeskuses saab olema kaks hoonet. Juulis valmivas hoones hakkab tööle esmatasanditervisekeskus, kus töötavad perearstid, pereõed ja füsioterapeudid, ning novembris valmivas teises hooneosas on eriarstikabinetid, invatarvete laenutus, hambaarstid ning ka Coopi toidukauplus.

Uue tervisekeskuse ehitab Mapri Ehitus. Mapri Ehituse tegevjuht Tarmo Roos kinnitas, et ehitus on graafikus ning ta on kindelt, et hoone saab õigeks ajaks valmis. «Meil Mapri Ehituses on praegu beebibuum ja me tunneme omal nahal, kui vajalik on tervishoiuteenuste kvaliteedi parandamine,» sõnas Roos.

Lisaks arendaja ja ehitusfirma esindajale aitasid tervisekeskuse nurgakivi paika sättida ka Tartu linnapea Urmas Klaas ja abilinnapea Mihkel Lees.

Pikemalt Annelinna kerkivast tervisekeskusest saab lugeda homsest, 14. veebruari Tartu Postimehest.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles