Video: purjus mootorsaanijuht üritas politsei eest põgeneda, aga keeras saani kummuli

Tartu Postimees
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kuvatõmmis
Kuvatõmmis Foto: Lõuna politseiprefektuur

7. veebruaril tegid Jõgeva politseinkud Lohusuu küla lähedal rutiinset patrullitööd ning olid parasjagu ametis ühe teise sõiduki kontrollimisega, kui märkasid neist mööda tuhisenud mootorsaani. Et selle juhi sõidustiil tundus kahtlane, otsustasid korrakaitsjad teda kontrollida.

Hoolimata sellest, et politseinikud andsid mitu peatumismärguannet, ei jäänud saanijuht seisma. Selle asemel püüdis ta kiirust lisades põgeneda. Tagaajamise lõpetas manööver, kus saanijuht püüdis teelt maha keerata, kuid valis selleks ebasobiva koha ning keeras masina suure lumekuhja taha kummuli.

Kui juht kinni peeti, selgus ka pagemise põhjus: ta oli alkoholijoobes.

Lõuna prefektuuri pressiesindaja Kerly Virk teadis sündmuskohal olnud patrulli jutu põhjal rääkida, et mootorsaani juhtinud joobes mees tahtis minna koos kaasaga lähedal asuvasse poodi õlle järele. Sama mees on seadust eirava käitumise tõttu politsei huviorbiidis olnud ka varem.

Politsei viis saanijuhi arestimajja, panid mootorsaani Jõgeva politsei parklasse ning algatas kriminaalmenetluse.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles