Vallad lumega kimpus, Põltsamaa kuulutas välja hädaolukorra

Eili Arula
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Eile kella nelja ajal päratslõunal lükkas Kaido Martis Pikknurme-Põltsamaa teed. Tavalisel talvepäeval oleks see tal juba ammu puhtaks lükatud.
Eile kella nelja ajal päratslõunal lükkas Kaido Martis Pikknurme-Põltsamaa teed. Tavalisel talvepäeval oleks see tal juba ammu puhtaks lükatud. Foto: Margus Ansu

Esmaspäeva öösel vastu teisipäeva maha sadanud paks ja märg lumekiht muutis teedel liiklemise kohati äärmiselt raskeks. Eile kella nelja ajal Pikknurme-Põltsamaa teel traktoriga lund lükanud Kaido Martis sõnas, et tavalise lumesaju järel oleks tal selleks ajaks tee juba ammu puhas, kuid eile oli tal sel ajal lükatud vaid üks sõidusuund. «Tee on pehme ja pidevalt peab saha kõrgust korrigeerima, et see tee sisse ei vajuks,» selgitas Martis.

Põltsamaa vallas teehooldust pakkuvad ettevõtted palusid vallal eile hommikul välja kuulutada hädaolukorra. Põltsamaa vallavalitsuse teedespetsialist Aivar Aigro selgitas, et teehooldajad ei jõudnud eile nõutud aja jooksul kõiki valla teid nõuetekohaselt lumest puhtaks lükata ning seetõttu pidi vald palvega nõustuma.

Hädaolukorra piiril

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles