Fotod: Tatra orus hukkus teelt välja sõitnud veoki juht

Tartu Postimees
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Täna öösel juhtus Tartumaal Kambja vallas raske liiklusõnnetus, kus veokit juhtinud ja selle üle kontrolli kaotanud 31-aastane mees sõitis teelt välja ning hukkus sündmuskohal.

Teade kraavi sõitnud veokist laekus politseile öösel kella ühe ajal, kui sündmuskohalt mööda sõitnud liikleja andis teada, et Tallinn-Tartu-Võru-Luhamaa 198. kilomeetril on kraavis tugevalt kahjustatud veok ning kedagi juures näha ei ole. 

Esialgsetel andmetel oli veok liikunud Võru poolt Tartu suunas, kui selle juht kaotas Tatra oru langusel paremkurvis kontrolli veoki ning selle haagise üle ning sõitis vasakule poole teelt välja. Veokit juhtinud 31-aastane mees hukkus sündmuskohal. Tema kainus ja turvavarustuse kasutamine on selgitamisel.

Tartu politseijaoskonna avariipolitseinik Rando Jõemets sõnas, et teeolud olid sündmuskohal keerulised, sest värskelt maha sadanud lumi muutis tee väga libedaks.

«Võru poolt tulles on Tatra orgu viiv kurv ka järsem ja sellistes oludes, lisaks veel raske koormaga mäest alla liikudes, tuleks kiirust oluliselt vähendada. See kehtib ka väiksemate masinate puhul, sest sõiduki üle kontrolli kaotamiseks piisab väiksest eksimusest,» sõnas Jõemets.

Liiklusõnnetuse täpsemad asjaolud selgitatakse välja menetluse käigus.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles