Tänane motovõistlus Anne kanalil jääb ära

Tartu Postimees
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Täna hommikul oli Anne kanali jää mootorrataste kihutamiseks liiga libe ja vesine.
Täna hommikul oli Anne kanali jää mootorrataste kihutamiseks liiga libe ja vesine. Foto: Kristjan Teedema / Tartu Postimees

Täna hommikul kell 10 pidi Tartus Anne kanalil algama motovõistlussarja «Eesti jääraja kuningas» 2019. aasta kolmas etapp, kuid see jääb ebasobivate ilmastikuolude tõttu ära.

«Jääl on vesi peal ning see on sõitjatele ohtlik. Järgmisel nädalal lubatakse külma ilma, loodame võistlused siis ära korraldada,» ütles võistluste eestvedaja Riho Kollist. Etapi uueks kuupäevaks on määratud 16. veebruar.

Anne kanalil lükati lumest puhtaks 1,5-kilomeetrine ring, mis Kollisti sõnul on praegu ideaalne just uisutajatele. Võistlustest pidi osa võtma ligi 150 ATV-d ja mootorratast.

Jäärajasõidud on Eesti motosportlaste seas populaarsed, kuid tavaliselt sõidetakse pigem maapiirkondades, järvedel ja jõgedel. Tartus pidi selline võistlus toimuma esimest korda.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles