Lõunakeskuses avati lumepark

Tartu Postimees
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Reede õhtupoolikul avati Lõunakeskuse välialal tartlastele lumepark koos mäenõlva ja takistusrajaga. Edaspidi toimuvad Lõunakeskuse kollase palli all ka lumelaua- ja mäesuusakoolitused algajatele.

Avamisel näitasid oma oskusi freestyle lumelaudurid. «Kuna on lumerohke talv, siis tahtsime, et inimesed tuleks aega veetma ka meie välialale,» ütles Lõunakeskuse turundusspetsialist Kettrud Pai.

Nõlv koos takistusrajaga on avatud  ja valgustatud iga päev 24 tundi ja sinna pääseb tasuta.

Nõlv on siiski vaid paar-kolm meetrit kõrge. «Me ei saanud ehitada väga kõrget, muidu maanduksid lumelaudurid McDonaldsi katusel. Peame mõtlema turvalisusele, siia tehti ka lumevallidest piirded,» ütles Pai.

Sel laupäeval ja pühapäeval leiavad lumepargis aset koolitused: laupäeval kell 12 mäesuusa- ja 13.30 lumelauahuvilistele. Pühapäeval saab lumelauaga sõitma õppida kell 12 ja mäesuuskadega 13.30. Kohapealt on võimalik laenutada varustust, koolitusi viivad läbi Rahinge Wakepargi treenerid.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles