Raadioajakirjanik Arp Müller: oma isa punkelustiili ma jäljendada ei soovinud

Janno Zõbin
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Arp Müllerit kannustab tagant uudishimu inimeste vastu. Seda nii tööl kui ka vabadel hetkedel.
Arp Müllerit kannustab tagant uudishimu inimeste vastu. Seda nii tööl kui ka vabadel hetkedel. Foto: ERR/Siim Lõvi

Kui rahvusringhäälingu Vikerraadios kõlab «Reporteritunni» signatuur, on sageli stuudiomikrofoni taga koha sisse võtnud saatejuht Arp Müller (40), keda sageli peetakse ka üheks vilunumaks poliitikaajakirjanikuks. 2000. aastate algul Tartu raadios eetrikarjääri alustanud Müller ise vaidleb sellele vastu.

«Kui ma peaks saateid tegema ainult poliitikast, oleksin juba ammu ameti maha pannud,» prahvatab ta. Müller on raadiohääl, keda pea kõik eestlased on ilmselt vähemalt korra elus kuulnud. Vestluskaaslaste vastu on Müller alati nõudlik: küsib konkreetselt ja nõuab täpseid vastuseid. Omamoodi perfektsionist ja ehk pedantki – täielik vastand oma isale: luuletajale, muusikule ja elukunstnikule Aleksander Müllerile, kes paraku on nüüdseks meie seast juba lahkunud.

Arp Müller meenutab oma isa meelsasti, ent räägib kirega ka valimisdebattidest, mida ta on raadios vedanud juba kümme aastat.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles