Ligi 800 suusasõpra stardib Tartu maratoni eelüritustel

Tartu Postimees
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Tartu maratoni teatemaraton möödunud aastal.
Tartu maratoni teatemaraton möödunud aastal. Foto: Sille Annuk / Tartu Postimees

46. Tartu maratoni programm saab avapaugu sel pühapäeval peetavate Tartu teatemaratoni ja avatud raja sõitudega. Otepää-Elva rajale on oodata ligikaudu 800 suusasõpra.

Teatemaratonile on end kirja pannud 86 neljaliikmelist võistkonda, avatud raja sõitudele on 7. veebruari seisuga registreerunuid 418.

«Lumeolud Tartu maratoni rajal on suurepärased ning kuigi ilmaennustused lubavad nädalavahetuseks väikest sula, on raja põhi sedavõrd tugev, et kindlasti elab maratonirada nädalavahetuseks prognoositavad väikesed plusskraadid üle,» sõnas maratoni peakorraldaja Indrek Kelk.

Seega suure tõenäosusega toimuvad ka Tartu maratoni põhisõidud originaalrajal. Lõpliku otsuse suusapeo formaadi kohta langetavad korraldajad uue nädala teisipäeval.

Lisaks tuletavad korraldajad meelde, et selleaastase suusamaratoni põhidistantside ettevalmistustes on arvestatud maksimaalselt 5000 osalejaga. Ehk siis tänase seisuga on vabu kohti veel vaid natuke üle 200 ning soovitus on huvilistel enda kirjapanekut mitte jätta viimasele minutile.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles