Tartu noormaadlejad krooniti kolmandat korda järjest meeskondlikeks Eesti meistriteks

Tartu Postimees
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Tartu Kalev Englase noored matimehed krooniti meeskondlikus arvestuses Eesti meistriks.
Tartu Kalev Englase noored matimehed krooniti meeskondlikus arvestuses Eesti meistriks. Foto: Erakogu

Läinud laupäeval toimusid Tartus Annelinna spordimajas U15 vanuseklassi Eesti meistrivõistlused maadluses. Kolmandat aastat järjest saavutas meeskondliku esikoha Tartu Kalev Englas. Meeskondliku tiitli kõrval sai klubi rõõmustada ka kolme individuaalkulla üle. 

Kehakaalus –44 kg  maadles end kolme ülekaaluka matšivõiduga esikohale 2018. aasta Euroopa U15 kaheksas Max Hristjuk. Samas kehakaalus võitles end pronksmedalile Meelis Jõesaar, kelle pronksimatšis tuli kasutada isegi videokordusi ja peakohtuniku otsust. 

Kehakaalus –52 kg tegi puhta töö Kalev-Englase maadleja, 2018. aasta Euroopa U15 seitsmes Artur Jeremejev, kes pea igas matšis näitas väga kõrgeid heitekaari.

Kehakaalus –57 kg võitis oma karjääri esimese Eesti meistri tiitli Kalev-Englase maadleja Georg Kristerson, kes ei loovutanud vastastele ainsatki punkti. Samas kehakaalus maadelnud Kristersoni klubikaaslane Marten Kuus võitis eelringides kindlalt kaks vastast ja silmapiiril terendas juba finaalkohtumine, kuid napp kaotus poolfinaalis ja pronksimatšis eduseisus saadud kaotus jätsid tartlase lõpuks viiendaks. 

Kehakaalus –48 kg võitis Eesti meistri tiitli Luunja klubi MK Jaani maadleja Rene-Reno Padar. Tartu linna poistest oli selles kaalukategoorias maadlemas vaid Alex Maide, kes eelringist seekord kaugemale ei jõudnud.

Kehakaalus –62 kg jõudis finaali Tambet Palgi. Esikohamatšis tal siiski püssirohtu ei jätkunud ning leppida tuli hõbemedaliga. Samas kehakaalus saavutas pronksmedali Tartumaa klubi Peipsiäärsed maadleja Vjatseslav Artasov.

Kehakaalus –68 kg teenis kolm matšivõitu Robin Samarüütel ja jõudis finaali. Otsustavas kohtumises ta aga oma maadlustrütmi ei leidnud ja nii jäi tema laeks hõbemedal. 

Kehakaalus –38 kg jäi loodetust lühemaks Karlis Alli teekond, eelringis saadud 3:4 kaotus ei lubanud tartlasel edasi maadelda. Kastanid tõi tulest välja aga Daniel Jeremejev, kes saavutas selles kehakaalus kolmanda koha. 

Kehakaalus –41 kg maadelnud Pärtel Palgi sooritas küll ilusa võtte, kuid eelringist edasi ta ei pääsenud.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles