Reedest ootab toidufestival «Maitsev Tartu» gurmaane

Tartu Postimees
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
14 Tartu restorani pakuvad erimenüüd.
14 Tartu restorani pakuvad erimenüüd. Foto: Silver Gutmann

1. veebruaril algab maitseelamuste kuu «Maitsev Tartu», mil 14 restorani pakuvad fikseeritud hinnaga kolmekäigulist erimenüüd.

Projekti koordinaatori ettevõtlusosakonna spetsialisti Marilin Krooni sõnul on restoranidesse juba usinalt tehtud broneeringuid. «See näitab, et viiendat aastat toimuv maitseelamuste kuu on tartlaste ja linna külaliste poolt oodatud sündmus,» ütles ta.

Veebruarikuu jooksul saab uusi toiduelamusi nautida 14 Tartu restoranis, kus peakokad annavad endast parima, et üllatada kliente eriroogadega. Menüüde ja restoranidega saab tutvuda ettevõtmise kodulehel.

Toidunautlejad saavad hinnata restoranide pingutusi, selgitades välja külastajate lemmiku. Oma hinnangu saab anda samuti festivali kodulehel. Tulemused selguvad 6. märtsil. Erimenüüsid saab proovida veebruari lõpuni.

«Maitsev Tartu 2019» kampaanias osalevad restoranid Antonius, Cafe Shakespeare, Chez Andre, Dorpat, Entri, FII, Gustav Gastro, Kohvik-resto JOP, Meat Market, Polpo, Spargel, Tšehhov, Vilde ja Vine, YliCool.

Sel aastal on mõeldud rohkem ka taimetoitlastest külastajatele - restoranide Polpo ja FII erimenüüs pakutavad road on kohandatavad ka taimetoitlaste.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles