Nädalavahetusel toimuvad Tartus Kreeka-Rooma maadluse meistrivõistlused

Tartu Postimees
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kalev-Englas maadlusmeeskond.
Kalev-Englas maadlusmeeskond. Foto: SK Englas

2. veebruaril toimuvad esimest korda Tartus A. Le Coqi spordimajas Eesti U15 vanuseklassi meistrivõistlused Kreeka-Rooma maadluses. 

Tartu Kalev-Englase maadlejad loodavad meeskondlikult võita kolmandat korda õpilaste vanuseklassi karika. Ühtlasi oleks see ajalooline, kuna ükski maadlusklubi pole selles vanuseklassis võitnud karikat rohkem kui kahel korral. Lisaks pole ükski klubidest suutnud parim olla järjestikku mitu aastat. 

Võistlustulemuste põhjal selguvad Eesti U15 vanuseklassi koondislased ja peamised pretendendid 28.–30. juunil Poolas toimuvatele Euroopa meistrivõistlustele. Tartu Kalev-Englase meeskonna liidrid on 2018. aasta Euroopa meistrivõistlustel kaheksanda koha saavutanud Max Hristjuk ja seitsmenda koha saavutanud Artur Jeremejev.

Võistlusi tulevad avama Tartu linnapea Urmas Klaas ja Tartumaa spordiliidu juht Aivar Soop. Autasustama tuleb 2018. aasta Euroopa meistrivõistlustel Kreeka-Rooma maadluses hõbemedali võitnud Helary Mägisalu.

Võistlustel esinevad veel Diiva iluvõimlemisklubi kasvandikud, hümni esitab Anette Nurja ja muusikalise etteaste teeb Nataly Hristjuk. Võistlust korraldab spordiklubi Englas koostöös Eesti maadlusliidu ja Tartu spordiseltsi Kaleviga. ​

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles