Variku kooli õpilased saavad neli korda suurema spordihoone

Kelly Olesk
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Variku kooli uue spordihoone karkass on püsti, lähiajal hakatakse paigaldama seinapaneele. Ehitustööd on planeeritud lõppema juulis. Margus Ansu
Variku kooli uue spordihoone karkass on püsti, lähiajal hakatakse paigaldama seinapaneele. Ehitustööd on planeeritud lõppema juulis. Margus Ansu Foto: Margus Ansu

Läinud aasta augustis löödi kopp Tartu Variku kooli spordihoone seina. Maja lammutati täielikult ja nüüd on selle asemel neli korda suurema spordihoone kandekarkass. Koolimaja täielik remont ja uhiuus spordihoone saavad valmis selle aasta juulis ning 1. septembril loodavad õpilased uut kooliaastat alustada oma majas.

Ootamatused objektil

Variku kooli direktori Peeter Kikase sõnul oli põrandate valamisega probleeme ning seetõttu võttis mõni töö kauem aega. Muretseda pole siiski põhjust, sest nende tööde tõttu spordihoone ja koolimaja valmimise kuupäev edasi ei lükku. «Sellist tunnet küll ei ole, et maja õigel ajal valmis ei saa,» ütles Kikas.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles