Eesti Laul toob Tartu ülikooli spordihoones treenijate ellu ümberkorraldusi

Kristel Kaljuvee
, tegevtoimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Jaanuari alguses, kui Eesti meeste võrkpallikoondis valmistus ülikooli spordihoones mänguks, vaatas saali üle Eesti Laulu peaprodutsent Tomi Rahula.  Margus Ansu
Jaanuari alguses, kui Eesti meeste võrkpallikoondis valmistus ülikooli spordihoones mänguks, vaatas saali üle Eesti Laulu peaprodutsent Tomi Rahula. Margus Ansu Foto: Margus Ansu

Tuleval nädalal astuvad Tartus ülikooli spordihoones üles kõik rahvusringhäälingu korraldatava konkursi Eesti Laul osalejad. Esimene poolfinaal toimub järgmise nädala neljapäeval ja teine laupäeval.

Ettevalmistused suurteks kontsertideks juba käivad, kuid töö Tartus läheb lahti esmaspäeval, mil enamik Eesti Laulu tiimi liikmeid Tartusse saabub. Lava ehitus algab esmaspäeva hommikul ja juba teisipäeva õhtul on esimesed proovid, kus harjutavad poolfinaalide saatejuhid, laulja Kristel Aaslaid ja endine telesaatejuht Martin Veisman.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles