Jaak Valge: EKRE-lt nõutakse kõrgemaid eetikastandardeid kui teistelt (32)

Greete Palgi
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Riigikogu valimistel EKRE esinumber Tartus Jaak Valge. 
Riigikogu valimistel EKRE esinumber Tartus Jaak Valge. Foto: Margus Ansu

Tartu Postimehe ajakirjanikud intervjueerivad riigikogu valimiste eel igast suuremast erakonnast üht Tartus kandideerivat inimest. Igal küsijal oli voli ise otsustada, millise kandidaadi ta nimekirjast vestluspartneriks valib.

Eesti Konservatiivse Rahvaerakonna (EKRE) esinumbrina Tartus parlamenti pürgiv ajaloolane Jaak Valge leiab, et Eesti poliitikas on kired viimasel ajal saavutanud liiga kõrge temperatuuri. Peaksime üksteist rohkem austama, ütleb ta.

Möödunud nädalal pälvis EKRE üle-eestilist tähelepanu sellega, et Tartu linnas teise numbrina kandideeriv Ruuben Kaalep oli varjunimede alt kommenteerinud sotsiaalmeedias poliitilisi arutelusid ning jõudis Bert Valteri nime kasutades koguni Eesti Päevalehe arvamusküljele. Jaak Valge, kuidas teie erakond on sellele vaadanud ja mida teinud, et niisuguseid olukordi tulevikus vältida?

Kommentaarid (32)
Copy
Tagasi üles