Hiinlased tulevad Lähtele Tartu suusatajaid kimbutama

Priit Pullerits
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Hiina suusamees Jincai Shang.
Hiina suusamees Jincai Shang. Foto: Imago Sport

Lemeksi suusasarja kolmapäevasel etapil Lähtel tulevad kohalikele harrastajatele konkurentsi pakkuma tartlase Vahur Teppani juhendamisel treenivad Hiina suusakoondise liikmed, kes kasutavad 10 km vabatehnikasõitu osana ettevalmistusest vähem kui kuu aja pärast Austrias Seefeldis algavateks MM-võistlusteks.

Hiina meestest lähevad Lähte rajameistri Jaanus Robi sisseaetud 2,5 km pikkusele ringile oma suutlikkust proovima Läti meister ja mulluste Eesti meistrivõistluste hõbe Jincai Shang ning äsja Otepää MK-etapil sprindis 34. koha saanud Wang Qiang, tänavuse Hiina Vasaloppeti võitja. Hiina naistest osalevad Ma Qinghua ja Li Xin, kellel on eelmises talvest Eesti meistrivõistlustelt ette näidata vastavalt teine ja esimene koht.

Start kõigile soovijatele on kolmapäeval Lähte suusastaadionil avatud pärastlõunal kella neljast õhtupoolikul kella poole kaheksani. Lemeksi sarja esimesel etapil eelmise nädala kolmapäeval osales Tähtvere spordipargis üle 250 suusataja algklassilastest pensionärideni.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles