Baltikumi suurim ärifestival stardib homme kolmandat korda

Greete Palgi
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
sTARTUp Day peakorraldaja Ermo Tikk seisis veel eile Tartu ülikooli spordihoone tühjas saalis, mis homseks peab olema lavaga ärikonverentsi ala.
sTARTUp Day peakorraldaja Ermo Tikk seisis veel eile Tartu ülikooli spordihoone tühjas saalis, mis homseks peab olema lavaga ärikonverentsi ala. Foto: Sille Annuk

Homme algab ärikonverents sTARTUp Day, mida peetakse kolmandat korda. Tänavune konverents erineb eelmistest mitmepäevase programmi poolest, esimene päev keskendub kõrvalüritustele ja järgmised kaks põhiprogrammile.

Konverentsi kommunikatsioonijuht Triin Kand selgitas, et kuna sTARTUp Day vastu huvi tundvate inimeste hulk on nii palju kasvanud, otsustati see mitme päeva peale jagada. «Pealegi on ka korraldusmeeskonnal üha rohkem ideid, kuidas üritus osalejatele võimalikult põnevaks muuta. Paraku on igas päevas kindel arv tunde, mistõttu polnud muud teed, kui konverents mitme päeva peale laiali laotada,» lisas Kand.

Peakorraldaja Ermo Tikk nentis, et kõige suuremat muret tekitas korraldamisel tõsiasi, et aega jäi pahatihti väheks. Eilegi pärastlõunal olid Tartu ülikooli spordihoones, kus konverents aset leiab, veel vaid põrandakatted maha pandud. Täna jätkub seal konverentsiala ehitamine.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles